Kunstgebit Tilburg

By | 18 juni 2014

Overweegt u een kunstgebit? Kies dan voor een veilige en verantwoorde manier. Laat uw gebit controleren door onze ervaren tandartsen. Samen met de klinisch prothese tandtechnieker en eventueel onze tandarts-implantoloog kunnen zij u het beste adviseren over uw specifieke situatie. Elk gebit is immers anders.

Een kunstgebit vervangt uw eigen tanden en kiezen en kan esthetisch zeer fraai worden gemaakt. Wellicht heeft u een foto van uzelf van vroeger waarmee we uw gebit kunnen namaken. U wilt met uw kunstgebit kunnen eten, praten en lachen en u wilt er goed uitzien voor uw omgeving. Dat kan! Met de hedendaagse technieken kunt ook u genieten van het leven met een kunstgebit.

Kosten en vergoedingen kunstgebit bij de  praktijk in Tilburg

In 2014 kunt u het grootste deel van de kunstgebit kosten vergoed krijgen via de basisverzekering. Hier heeft u dus geen aanvullende verzekering voor nodig. U krijgt voor een volledig kunstgebit 75% vergoed, dus u moet zelf 25% betalen. Deze 25% is uw eigen bijdrage voor het kunstgebit.

En vergoeding van een repartie van een kunstgebit?

Ook in 2014 worden alle reparaties, aanpassingen en rebasingen volledig vergoed vanuit de basisverzekering en heeft u hiervoor geen eigen bijdrage.